De Omgeving

Hondon de Las Nieves is een schitterend bergdorpje in het Crevillente-gebergte op 25 km afstand van Alicante.

Hier lijkt het soms of de tijd heeft stilgestaan maar het zal u aan niets ontbreken want in de directe omgeving kunt u alles verkrijgen wat u nodig heeft om uw vakantie tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Er zijn rondom uw accommodatie prachtige wijngaarden, amandelbomen, olijfbomen, en een zeer verscheidenheid aan flora en fauna. In deze prachtige omgeving zijn geweldige wandelroutes uitgezet. Tevens is de omgeving prima geschikt voor een mountainbike- tocht.

Hondon de Las Nieves is de ideale plek voor gasten die de combinatie zoeken van het rustige achterland en het drukke kustgebied. Vanuit Hondon de Las Nieves ligt op ruim een half uur afstand een van de prachtigste stranden met een keuze uit textiel- of naturistenstrand.

In Hondón de las Nieves staan veel mooie oude gebouwen zoals het Ayuntamiento (gemeentehuis) en La Iglesia Parroquial (parochiehuis van de katholieke kerk) die gebouwd is in 1746. Een wandeling door de straatjes van Hondón de las Nieves geeft het echte Spaanse gevoel.

Verder biedt Hondón de las Nieves allerlei winkeltjes, restaurantjes, kleine supermarkten, bakkers, Slagerijen, kappers en 3 bodega’s. In deze bodega’s kunt u wijn uit het vat proeven en kopen voor ongekend lage prijzen. Ook is er twee maal per week een leuke markt. Een groot voordeel van uw accomodatie is dat uw gastheer en gastvrouw de omgeving kennen en u wegwijs kunnen maken in het wel en wee van de omgeving.

Een groot voordeel is dat uw gastheer en gastvrouw de omgeving kennen en u wegwijs kunnen maken in het wel en wee van de omgeving.

Ons appartement en studio zijn van alle gemakken voorzien.