10 Beste Strandclubs in Ibiza 2023 Gids

Reizigers komen naar Ibiza voor de prachtige stranden en superclubs van het eiland. Maar alleen de beste strandclubs in Ibiza verenigen beide aspecten van het meest onweerstaanbare eiland van Spanje! De strandfeestscene van Ibiza is geconcentreerd in en rond de belangrijkste toeristische centra van Ibiza-stad en Sant Antoni. Hier vind je eersteklas dj’s die van ’s middags tot laat draaien. Aan de andere kant zijn een aantal strandclubs in Ibiza meer gericht op welzijn, gastronomie, romantische ervaringen en gezinsvriendelijke dagen onder de mediterrane zon. Deze gids belicht de beste strandhangouts voor alle soorten reizigers.

Inhoudsopgave

 • Map van de Beste Strandclubs in Ibiza
 • Hoeveel kosten Strandclubs in Ibiza?
 • Wanneer moet je Strandclubs in Ibiza boeken?
 • Wat te dragen bij Strandclubs in Ibiza
 • Beste Strandclubs in Ibiza-stad
 • Beste Strandclubs in Santa Eulària des Riu
 • Beste Strandclubs in Sant Antoni, Ibiza

Map van de Beste Strandclubs in Ibiza

Hoeveel kosten Strandclubs in Ibiza?

Strandclubs in Ibiza rekenen meestal een huurprijs voor ligstoelen en strandbedden. Dit kan variëren van €30 aan de onderkant tot meer dan €60. Bovenop de huurprijs brengen de meeste clubs een minimale besteding per persoon of bed in rekening. Huurprijzen variëren op basis van de grootte van je gezelschap, het type reservering en wanneer je van plan bent te bezoeken. Tafels vereisen meestal geen vergoeding, maar je kunt wel onderhevig zijn aan een aanbetaling en/of minimale besteding. Verwacht in ieder geval minimaal €100 per persoon uit te geven gedurende een dag in een strandclub in Ibiza. Realistisch gezien zal dit bedrag dichter bij €200-300 liggen als je er een volledige dag van maakt. Ibiza is veel dingen, maar budgetvriendelijk is het niet. Als je met een klein budget reist, onthoud dan dat strandclubs op het Baleareneiland niet altijd toegangsprijzen rekenen voor een sessie. Je moet echter nog steeds rekening houden met de kosten van eten en drinken. Bier en cocktails worden meestal verkocht voor respectievelijk €10-20, terwijl een fles champagne meer dan €50 kost.

Wanneer moet je Strandclubs in Ibiza boeken?

Alle strandclubs in Ibiza vragen meestal om vooraf te reserveren en een aanbetaling te doen. Zodra je je data bevestigd hebt, moet je je reservering vastleggen. Deze gids bevat links naar de officiële websites waar je kunt doorgaan met boeken. Over het algemeen openen strandclubs in Ibiza hun deuren voor het seizoen in april, net voor de nachtclubs. Er zijn zoveel prachtige stranden om van te genieten in Ibiza.

Wat te dragen bij Strandclubs in Ibiza

Als je een ligstoel of bed reserveert, zul je de dag doorbrengen in je zwemkleding. Zorg daarom voor zonbescherming zoals een cover-up, zonnehoed en zonnebril. Als je van plan bent om tot laat te blijven, wil je een set reservekleding meenemen. Let op of je favoriete strandclub een “Beach Chic” dresscode hanteert. Deze gids over wat te dragen in Ibiza zal je helpen bij het plannen van je strandclub-outfit.

Beste Strandclubs in Ibiza-stad

 1. Nassau Beach Club
 2. Tanit Beach Club
 3. Ushuaïa Beach Club
 4. El Chiringuito

Beste Strandclubs in Santa Eulària des Riu

 1. Amante Ibiza
 2. Nikki Beach

Beste Strandclubs in Sant Antoni, Ibiza

 1. O Beach
 2. Cotton Beach Club
 3. Blue Marlin
 4. Sunset Ashram

Je kunt genieten van de stranden in Ibiza zonder naar een strandclub te gaan, maar het is leuk om verwend te worden tijdens je vakantie.

Plaats een reactie